+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 03.08.-09.08.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Замінування діагностичного центру у Рівному не підтвердилося. На Рівненщині перевіряють готовність інтернатних закладів до роботи у новому навчальному році. Нардеп Віталій Купрій відвідав прокурора Рівненщини, аби дізнатися деталі сутички у Дубровиці. У Рівному мешканці Мельника, 20 відремонтували дах будинку за свій рахунок. Рівнянам презентували політичну партію українських патріотів «УКРОП».

У Рівному досі продовжують сперечатися за гроші Євромайдану та встановлювати справедливість у стінах Феміди. У Рівному візьмуться за сміття. Новий сезон чемпіонату України серед команд другої ліги для рівненського «Вереса» розпочався з поразки. У Рівному ремонтують дороги та бордюри.

На Рівненщині у підпільних ювелірів вилучили  бурштин та обладнання на 62 мільйони гривень. Голова  Рівненської ОДА представив нового керівника управління інфраструктури та промисловості. Рівненські рятувальники нагадують правила пожежної безпеки під час жнив. На Рівненщині розповіли про «Реформи Міністерства юстиції України». Нардеп Віталій Купрій відвідав поранених у Рівненському військовому госпіталі. Вантажівку перегною привезли жителі Грушвиці  під офіс агрофірми, яка обробляє поля поблизу їх села.

На Рівненщині родини загиблих учасників АТО отримають квартири. Маленький хлопчик із Рівненщини потребує допомоги. У Рівному продовжують ремонтувати дорожнє покриття дворових територій. На Рівненщині триває внесення змін до плану об’єднання територіальних громад.

На Рівненському полігоні чергова смерть. В управлінні освіти і науки розповіли як пройшла вступна кампанія у ВНЗ Рівненщини. У Рівному близько тисячі ліфтів і у понад 800 з них вже закінчився термін експлуатації. У Рівному планують до кінця року облаштувати нові зупинки громадського транспорту. У Рівному єдиний рахунок за комунальні послуги розширюється.

Схожі статті