+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 02.11.-08.11.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

В Рівненській ОДА розповіли, як допомагають учасникам АТО. З Рівненщини призвати на строкову службу планують близько 400 молодиків. Нове, унікальне обладнання закупили для будинків культури Рівного. Книги відразу двох журналістів  презентували в Рівненській обласній бібліотеці.

Рятувальники Рівненщини вдосконалювали свою майстерність на смузі психологічної підготовки. У Рівному обговорили результати та перспективи місцевих виборів. На Рівненщині «Батьківщина» готова до співпраці з іншими партіями, з якими у них спільні ідеологічні погляди. У Рівному експерти обговорили другий тур виборів міського голови. До Рівного «Маски-шоу» привезли свою нову програму. Містянам презентували експозицію фотосвітлин «Рівне 365 днів у фотографіях».

Рівнянам презентували фільм «Гетьман» про Богдана Хмельницького. У Рівному відкрили меморіальну дошку герою-артилеристу. Процес об’єднання громад Рівненської області має відбутися за два роки. У День народження Клима Савури у Рівному поклали квіти до його пам’ятника. Вихованці та випускники рівненського ПДМу їздили у Францію, щоб взяти участь у міжнародному проекті.

Спортивні школи Рівненщини залишили напризволяще. У Рівному експерти та науковці розповіли про специфіку двотурової системи виборів міського голови. Про енергоефективність у житловому секторі говорили у Рівному. Гості із-за кордону приїхали у Рівне, щоб упорядкувати «Єврейку». Блок Петра Порошенка заявив про підтримку Володимира Хомка у другому турі виборів на посаду міського голови.

На Рівненщині сім’ям загиблих учасників АТО підшукали житло. На Рівненському полігоні військовослужбовці ОК «Захід» пройшли навчання.  В Острозькій академії обговорили актуальні проблеми культури української мови і мовлення. Рівненський льонокомбінат зможе повністю відмовитися від російського газу.

Схожі статті