+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 02.03.-08.03.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Військові ОК «Північ» повідомили, що з полону звільнили одного з рівненських бійців. На рівненському полігоні завершуються навчання мобілізованих. Рівняни просять врятувати їх від темряви. У Міжнародному економіко-гуманітарному університеті відбулася зустріч випускників усіх років навчання.

ОК «Північ»: За  минулу добу терористи тричі обстріляли позиції наших військових. Завтра у Рівному відновлюється навчання у школах. Працівники Рівненського льонокомбінату пікетували обласну прокуратуру. Рівненські рятувальники розповіли студентам МЕГУ як діяти у випадку артобстрілу.

На Рівненському полігоні  добігає кінця бойове злагодження  мобілізованих. На Форумі сприяння митній справі та інвестиціям Рівненщини говорили про малий та середній бізнес в регіоні. У Рівному мешканці будинку Мельника, 18 вже п’ятий  рік  господарюють окремо від ЖЕКу. Рівненський літератор Василь Басараба презентував свій роман «Страшний суд».

Очільник Рівненщини запросив представників ЗМІ до себе на відверту розмову. Рівнян вчитимуть будувати не лише дешеве, але й екологічно безпечне житло. Нардепи з подарунками для вояків приїхали на Рівненський полігон. Рівненські кікбоксери вибороли  кубок у Тернополі.

Рівне прощатиметься із старшим лейтенантом, який загинув у зоні АТО. Депутати Рівненської облради  визнали Росію агресором. Прокурор Рівненщини  тимчасово відсторонений від роботи. Начальник управління бюджету і фінансів Рівного розповів на що пішли бюджетні кошти. На Рівненщині планують створити інформаційний центр Європейського Союзу.

Схожі статті