+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 02.02.-08.02.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни гарячу воду отримуватимуть за графіком. Рівняни створили громадську організацію, щоб приватизувати оселі. У Рівному відбувся мітинг-реквієм з нагоди 71 річниці звільнення міста від фашистських загарбників. Рівнянам показали чим воюють вояки в АТО.

У Рівному перевізники передумали пікетувати.  На міськвиконкомі Рівного  вирішували долю лікарів-залізничників. Рівне попрощалося із лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком. В ОДА пройшла колегія з керівниками районів Рівненщини та начальниками департаментів.

Очільник Рівненщини вимагає від податківців зменшити кількість перевірок підприємців. Підприємці ринку «Моріон» завітали до міського голови Рівного. Голова Рівненської райради розповів про підприємства, які боргують заробітну плату робітникам. Що робити рівнянам, коли їх перестануть обслуговувати ЖЕКи? 15 юних дарувань та 10 працівників і ветеранів культури отримуватимуть стипендії міського голови Рівного.

За час проведення АТО на Сході загинуло 34 бійця з Рівненщини. Рівнянам розповіли про підняття тарифів на газ. Влада Рівного у суді  вимагала знести будівлю, натомість підприємці добудовують ще один поверх. Рятувальники Рівненщини працюють в режимі підвищеної готовності.

На Рівненщині  4 тисячі осіб ухиляється від мобілізації. Українські військові подарували на день народження своєму командирові танк противника. Рівненська залізнична лікарня фінансуватиметься з міської скарбниці, але за рахунок медичної субвенції. Чи є рівненські ОСББ дієвою альтернативою ЖЕКам? Для комунальних закладів Рівного пільги на земельний податок вже не діють.

Схожі статті