+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 01.12.-07.12.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни  пікетували відділення Нацбанку. На Зірненському спиртовому заводі з’явився новий керівник. Рівненський центр СНІДу зафіксував 2380 ВІЛ-інфікованих. Рятувальники Рівненщини провели командно-штабне навчання з ліквідації наслідків аварії в житловому будинку.

На Рівненщині не поділили церкву. Без тепла опинилися два житлові будинки у Здолбунові. Для боротьби зі СНІДом на Рівненщині запустять 5 сайтів надання антиретровірусної терапії. Житловий скандал довкола Рівненського льонокомбінату вщухає.

У Рівному в реабілітаційному центрі «Пагінець» відкрили додаткову групу. Рівненські активісти організували благодійний аукціон, щоб зібрати кошти на потреби АТО. У Рівному планують зробити вело доріжки. Що чекає на «Рівнеазот»? Викладачі МЕГУ влаштували концерт  для своїх студентів.

Митці Рівного проти, що апеляційному суду дісталася колишня жіноча консультація. На сесії Рівненської облради  перерозподілили кошти обласної скарбниці.  Рятувальники Рівненщини нагадали краянам правила безпечного поводження з вогнем. Рівненську ялинку прикрашатиме янгол миру. 

Зі столиці прийшли кошти на зарплати рівненським бюджетникам. У Рівному  відзначили День місцевого самоврядування. Рівнянам показали світлини із зони АТО. Восьмий  рік поспіль у Рівному проходить акція «День з керманичами міста». До Дня Збройних Сил Рівненський льонокомбінат подарував термобілизну для бійців АТО, які лікуються у госпіталі.

Схожі статті