+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 01.06.-07.06.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Випускний відгуляли рівненські школярі. У Рівному встановили надгробний пам’ятник на могилі Олександра Музичка. У Рівному пройшов вело день. «Кубок майбутніх чемпіонів» стартував у Рівному. «Небесна колискова» до Дня захисту дітей влаштувала для малечі концерт.

ОК «Захід»: Бойовики на Сході не полишають спроб спровокувати бійців АТО на зрив Мінських домовленостей. На Рівненському полігоні вдалося знизити рівень споживання мобілізованими алкоголю. У Рівному почали демонтаж колишнього кафе «Вітерець». Рівняни вирішувати комунальні проблеми відтепер можуть через Інтернет. Впровадження новітніх технологій у ВНЗ Рівненщини обговорили під час прес-конференції.

Рівне приймає Міжнародний електромобільний марафон «Київ – Монте-Карло». У Рівному вихованці літературно-мистецького клубу «Крок» показали свої таланти. Підприємці за оренду приміщення Будинку побуту хочуть платити у міську казну, а не фірмі «Моріон». Власник «Моріону» висловив свою думку щодо зборів суборендарів  Будинку побуту.

ОК «Захід»: Бойовики не дають перепочинку українським військовим на Сході. На Рівненщині ремонтують військову технік. На Рівненщину з робочою поїздкою приїхала  Міністр Кабніму Ганна Онищенко. У Рівному озеро Басів Кут готують до літнього сезону. На Рівненщині відроджують футбол. На Рівненщині розповідали про суть децентралізації. Рівняни вирішать, чи їздитимуть усі автівки і надалі  центральною вулицею.

Схожі статті