+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 28.10.-03.11.2013

Анонс:

У Рівному відзначили 69 річницю визволення України від фашистських загарбників. Депутати облради продають у Рівному будинки. Рівненські благодійники шукають волонтерів. На Рівненщині депутати обласної ради підтримали євроінтеграцію.

Вперше на Рівненщину із робочим візитом завітав Голова Верховної Ради Володимир Рибак. У Рівному депутати "штурмували" казначейство. Очільник Рівненщини перевірив умови лікування ветеранів. Центр зайнятості працевлаштовує на підприємства Рівного все більше соціально незахищених громадян. На Рівненщині обиратимуть маленьку красуню.

Населені пункти Рівненщини можуть позбавити статусу потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС. У Рівному мешканці малосімейки на Соборній, 257 просять передати їх будинок на баланс міста. Місцеві чиновники планують повернути на Рівненщину професійний футбол. З 26 жовтня на Рівненщині розпочався сезон полювання на парнокопитних тварин. Близько 20 театральних вистав покажуть у Рівному.

У Рівному мешканці Вербової, 39 борються за двір. У центрі Рівного на перехресті вулиць Княгині Ольги та Соборної не працює світлофор.На Рівненщині третину ВІЛ-інфікованих складає міське населення.У Рівному збирають теплі речі для дітей.

500 гривень за дерево. У сквері Богомолова рівненські чиновники садили клени. Незважаючи на труднощі, за два роки Рівненський льонокомбінат досяг значних успіхів. У Рівному модельне агентство "Панна" презентувало нову форму для своїх вихованок. Коли запрацює світлофор біля Покровського собору у Рівному? Фахівці соціальної сфери Рівненщини відзначають професійне свято.

Схожі статті