+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 28.04.-04.05.2014

Анонс:

Пожежа забрала життя 38-річного рів нянина. "Санком-Рівне" планує підняти тарифи за вивезення сміття. На Рівненщину із робочим візитом приїхав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. Рівненський льонокомбінат бореться за своє приміщення. Рівненський сміттєпереробний завод  запрацює.

Віце-прем’єр-міністр Олександр Сич побував в Острозі та ознайомився з роботою Рівненського диспансеру радіаційного захисту населення. У  Рівному палала багатоповерхівка: 8 людей евакуювали. Рівненські плавці зайняли четверте командне місце на Чемпіонаті України. У Рівному розпочався 19 Благодійний марафон "З вірою в майбутнє". У Рівному в новенькій багатоповерхівці на Черняка, 28  протікає дах.

Юлія Тимошенко побувала на рівненському полігоні та поспілкувалася із військовими. Віце-прем’єр-міністр  Олександр Сич вручив ключі від "швидкої" Рокитнівській ЦРЛ. Очільник Рівненщини перевірив роботу  прикордонників. На Рівненщині пройшов відкритий чемпіонат з плавання серед юнаків. ПДМ відкрив для рівнян автентичний світ фольклору та зачарував звучанням гітари. До Рівного з’їхалися боксери зі всіх куточків материкової України.

Схожі статті