+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 28.01.-03.02.2013

Анонс:

Рівненський зоопарк дивує відвідувачів нічними екзотичними тваринами. На змінну морозному січню прийде теплий лютий. У Рівному переможець чемпіонату із російського більярду отримав кий вартістю 13 тисяч гривень. У Рівному співали пісні та декламували вірші Володимира Висоцького.

Хто видаватиме довідки про склад сім’ї? За місяць до центральної міської лікарні Рівного звернулось понад сорок жертв собачої агресії. Громадські організації та правоохоронні органи Рівненщини - "За" спільне вирішення проблем. Рятувальники Рівного готуються до весняних паводків та повені.

Дев’ять ключів від автомобілів "Деу Сенс" та "Geele" вручили інвалідам Рівненщини. Ходити вулицями Рівного незрячим не лише важко, а й небезпечно. У рівненських школярів з’явилася можливість поїхати на навчання до Кіпру.

15 мільйонів гривень пришвидшать відкриття перинатального центру у Рівному. У Рівному відкрилася художня виставка, яка обійшла всі континенти. Що чекає на комунальні державні ЗМІ Рівненщини?

Грип наступає на Рівненщину. Хворих близько шести тисяч, з них чотири тисячі – діти. Обдарованим рівняна міський голова вручив стипендії. У Рівному пройшли змагання з кульової стрільби серед спортсменів із вадами слуху.

Схожі статті