+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 27.05.-02.06.2013

Анонс:

У Рівному стартували змагання з футболу "Кубок майбутніх чемпіонів". У федерації з плавання Рівненщини роздумують над спорудженням нового 50-метрового басейну. У Рівному пройшли танцювальні бої. На Рівненщині у Пересопниці відтворили історію.

Хід реформування первинної ланки медицини на Рівненщині проінспектував перший заступник Міністра охорони здоров'я України. У Рівному в НУВГП проходить всеукраїнська конференція "Науково-технічні проблеми сучасного залізобетону". Від вишиванки до ковбаси можна придбати на виставці-ярмарку у Рівному. У стінах Міжнародного економіко-гуманітарного університету розпочалася "Журналістська весна".

Рівненщина лідирує за кількістю сиріт, охоплених сімейними формами виховання. У рамках проведення "Журналістської весни" до студентів МЕГУ завітали відомі спортивні журналісти. Проблему насильства в сім'ї обговорили в управлінні міліції Рівненщини.

У МЕГУ студенти-юристи удосконалюватимуть свої знання у новій криміналістичній лабораторії. У Здолбунівському Будинку культури цементників працюють над всебічним розвитком дитини. У сільських школах Рівненщини учням створюють комфортні умови. У МЕГУ студенти-журналісти прийняли клятву репортера.

Представники державних служб Рівненщини долучилися до акції "Бібліотека в подарунок". Проблеми та перспективи розвитку фізичної терапії обговорили науковці МЕГУ разом із колегами не лише з України, а й з-за кордону. У НУВГП відзначили День працівників водного господарства.

Схожі статті