+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 26.11.-02.12.2012

Анонс:

Сміттярі Рівного мізкують над тим, як удосконалити вивезення побутових відходів у приватному секторі. Більшість рівнянок не наважуються зізнатися, що їх б’ють чоловіки. До зимових свят ще більше місяця, а кращі рівненські кондитери «Аметист Плюс» вже натхненно створюють солодкі дива. Минулими вихідними Рівне танцювало. Рівняни пом’янули жертв голодоморів скорботним мітингом і запаленими свічками. Вистава аматорського колективу зі Словаччини за книгою російського автора у Рівному.

Вкладники рівненської філії "Західінкомбанку" вимагають повернути їм гроші. Рівненські лікарі ставлять сердечників на ноги за три дні після інфаркту. Жителі Рівненщини знову голосуватимуть. Рівненський центр зайнятості допомагає працевлаштуватися людям з особливими потребами. Рівненські депутати готують звернення до Кабміну з проханням включити у вартість лампочки утилізаційний збір.

Під стінами найбільших вишів Рівного молоді роздавали безкоштовно "Довідник студента". Лабораторні дослідження підтвердили наявність завищеного вмісту у водах Усті аміаку та інших хімічних елементів. Ні Діда Мороза, ні оленів під головною новорічною ялинкою Рівного цьогоріч не буде. У Рівному презентували 16 том "Літопис УПА".

Близько 90 % повій на Рівненщині пройшли тест на ВІЛ-інфекцію. Хвора одна, а ось інфікованих гомосексуалістів - два. На Рівненщині зареєстровано понад 1800 ВІЛ-інфікованих, з них 366 – вагітні. У центрі Рівного все спокійно. Рівняни вчили "Абетку почуттів" на творчому вечері поета Олександра Берестяного. На Костопільщині майданчик перетворився зі спортивного на будівельний.

На Рівненщині у Дубровицькому районі відкрили боксерський зал із професійним рингом. Острозька академія обрала "Гальшку-2012". На Рівненщині оцінили переваги вирощування енергетичної верби. Рятувальники Рівненщини провели тренування з розгортання пунктів обігріву. Прокурори Рівненщини відзначили своє професійне свято.

Схожі статті