+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 26.08.-01.09.2013

Анонс:

На День Незалежності у Рівному відкрили виставкову залу у будинку культури, що в парку Шевченка. Маленькі рівняни День міста відзначили разом з «Мультіпарком». Рівненщину відвідала делегація хорватів. День міста рівняни відзначили урочистим парадом та відкриттям парку імені Чайки.

В оздоровчий табір до дітей завітали працівники ДАІ Рівненщини. У Рівному під час акції "Будьмо незалежні, живімо тверезо!" активісти вилили алкоголь у каналізацію. В обласній бібліотеці для слабозорих Рівного заговорили книги. Напередодні Дня підприємця обласні чиновники привітали найкращих бізнесменів Рівненщини.

Коли настане порозуміння між рівненськими водіями та пасажирами? У Рівному в районі Басового Кута облагородили джерело. Управління Державної міграційної служби Рівненщини отримало відзнаку від Прем’єр-міністра.

Спеціально створена комісія з депутатів Рівнеради та представників міськвиконкому перевіряє "Рівнеелектроавтотранс". Продукція, яку виробляють незрячі Рівненщини й надалі матиме пільгове оподаткування. На Рівненщині стартувала операція "Документ". На Рівненщині підприємства повертають борги до пенсійного фонду. Рівненська АЕС до свого 40-річчя відкрила двері для журналістів.

Схожі статті