+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 26.05.-01.06.2014

Анонс:

На Рівненському полігоні попрощалися із загиблими на Сході військовослужбовцями. Вибори  на Рівненщині пройшов практично без порушень. У день виборів  до міліції від жителів Рівненщини  надійшло лише 6 звернень.

Матері та дружини Рівненщини просять у президента, щоб той відпустив солдатів додому. Через борг у банку в  рівненської родини із малолітньою дитиною хочуть відібрати житло. На Рівненщині збиратимуть гроші на бронежилети для військових. У Рівному в ОСББ  Романа Шухевича, 2 люди неохоче «скидаються» на ремонт ліфтів. Студенти Острозької академії перед закінченням навчального року влаштували "Рекреацію-2014".

Рівненським  держслужбовцям та  підприємцям розповіли про інноваційні технології в роботі. Студенти та викладачі НУВГП вишили рушники із «Заповітом» Шевченка  на восьми мовах світу. Проблеми валютних позичальників вирішить прийняття закону. Студенти-журналісти МЕГУ зустрілися з військовослужбовцями, щоб розпитати про нелегкі будні вояків.

Спокій та добробут рівнян правоохоронцям допомагає охороняти громадське формування «СОМ». На Рівненщині  презентували аналітичну частину стратегії розвитку краю на наступну п’ятирічку. Під стінами Верховної Ради мітингували  валютні позичальники. В Острозькій академії відкрили IT-школу. У Рівному ПДМ прощався зі своїми випускниками.

На Рівненщині матері й жінки військових перекрили трасу «Київ-Чоп». У школах Рівного пролунав останній дзвоник. Лікар-терапевт завітала до онкохворих діток із власною збіркою казок та подарунками. Підприємці Рівненщини хочуть контролювати податки. У Рівному на вулиці Шевченка (проміжок від Сагайдачного до Пересопницької) заборонили торгівлю з автомобілів. Для студентів-юристів МЕГУ відкрили навчальну судову залу. 

Схожі статті