+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 25.11.-01.12.2013

Анонс:

Рівнерада вимагає підписання угоди з ЄС та відставки Кабінету Міністрів України. На Рівненщині молоді лікарі отримують житло. У Рівненського льонокомбінату знову виникли проблеми із митницею. У Рівному літературне об’єднання "Поетарх" відзначило ювілей. Рівненське підприємство "Агропереробка" отримало міжнародний сертифікат якості.

У Рівному розмірковували над тим, як зробити історію популярною. Робота Рівненського льонокомбінату знову опинилася під загрозою зупинки. На Рівненщині відкриваються центри надання адміністративних послуг. У Рівному перевіряють медустанови.

Депутати Рівненської облради звернулися до президента із проханням підписати Угоду про асоціацію з ЄС. Рівненщина до зими готова. На Рівненщині жителі Володимирецького району матимуть сучасну лікарню. На рівненській сцені виступатимуть московські театрали.

На Рівненщині медикам вдалося зупинити темпи поширення ВІЛ-інфекції. Рівненщина утворить "Євроланцюг". У Рівному діти з обмеженими можливостями відвідали музей ковальського мистецтва. До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом студенти РДГУ роздавали рівнянам контрацептиви. Рівненщина поповнилася ще трьома реконструйованими амбулаторіями та одним ФАПом. Найбільший у Рівному прапор ЄС замайорів над Рівненським льонокомбінатом.

Тисячі жителів Рівненщини взялися за руки, щоб висловити підтримку євроінтеграції. На Рівненщині агрокорпорація "Крупець" розширює виробництво. Працівники Рівненського льонокомбінату вийшли в центр міста, щоб узятися за руки та підтримати євроланцюг. Кращі представники органів місцевого самоврядування Рівненщини отримають планшети.

Схожі статті