+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 25.08.-31.08.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

На підтримку рівненського батальйону "Горинь" в місті влаштували музичний марафон. Вже декілька років чекають на гроші в ОСББ "Злагода-Бабин", щоб відремонтувати дах. Благодійна акція "Ice Bucket Challenge" дісталася Рівного. Рівненський льонокомбінат  передав постільну білизну  у військовий шпиталь.

До шкіл Рівненщини підуть 10 біженців з Криму та 47 зі Сходу, а до садочків - 40 дітей переселенців. Комісія з депутатів Рівнеради так і не вирішила, як роздавати людям землю. Нові підручники продовжують надходити у школи Рівненщини. У Рівному власників гуртожитку на Відінській, 10 шукатиме міліція.

Рівненщині держава виділила 13,5 мільйона гривень на заміщення газу альтернативними видами палива. У зону АТО поїхав нардеп від Рівного Олег Осуховський. Навчальні заклади Рівненщини будуть економити на опаленні. Власник Рівненського льонокомбінату відвідав з’їзд пропрезидентської партії.

Жителі Рівненщини зібрали провізію та речі першої необхідності для військових у зоні АТО. У Рівному збирають гроші на нове медобладнання для військового шпиталю. Студентам слід очікувати на нововведення в освіті.  У Рівному на пагорбі Слави відкрили дитячий майданчик. Вчителі Рівненщини самі обиратимуть підручники для учнів. У конфлікті між Льонокомбінатом та Рівненською митницею розбирається місцева Феміда. У Рівному засідала мафія у вишиванках.

Схожі статті