+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 25.03.-31.03.2013

Анонс:

На Рівненщині рятувальники та працівники Державтоінспекції усі минулі вихідні посилено працювали. До студентів Рівненського медичного коледжу завітали представники католицького університету, щоб розповісти про духовні аспекти планування сім’ї. Міський центр зайнятості допомагає рівнянам розпочати власну справу.

У 5 райцентрах Рівненщини відсутні генеральні плани міста. 21 квітня мешканці 5 виборчих округів Рівненщини знову голосуватимуть. Рівненські журналісти вийдуть на подіум. Ірина Фаріон відвідала Рівненщину. Відомі письменники та поети України зустрілися із студентами Рівненщини.

Про негоду, дороги, медицину та вибори йшла мова під час прес-конференції голови Рівненської облради. У Рівне завітав Предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук). На залізничній станції Здолбунова стався витік аміаку з цистерни, щоправда умовно. Так тренувалися рятувальники Рівненщини. До Міжнародного дня театру рівненські лялькарі підготували "Дюймовочку". Рівне приймає фінал Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, яка цього року є ювілейною.

На ремонт доріг Рівного із держбюджету виділили 23 мільйони гривень. На майбутній сесії депутати Рівненської облради прийматимуть зміни до бюджету. На Рівненщині упорядковуватимуть спортивні майданчики.

У рівненських лікарнях створять дитячі міні-бібліотеки. Керівника Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти звинуватили у марнотратстві. На протитуберкульозні заклади Рівненщини чекає реорганізація. Хворих лікуватимуть амбулаторно. Рівняни мали змогу насолодитися джазом у НУВГП. На Рівненщині визначили найкращих в Україні вчителів з предметів духовно-морального спрямування.

Схожі статті