+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 24.12.-30.12.2012

Анонс:

Рівнян, які перенесли інсульт, у школі "Крок до життя" навчають як жити далі. У Рівному вшанували пам'ять В’ячеслава Чорновола. У Рівному розгорілися кімнатні баталії в одному із колишніх гуртожитків. На Рівненщині визначено найкращих товаровиробників в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України". Громадський рух "Український вибір" ініціює зміни до законопроекту "Про місцевий референдум".

Доведені до відчаю працівники Рівненського ливарного заводу перекрили трасу "Рівне-Луцьк".Реконструкція перинатального центру у Рівному майже завершена. У Рівному вшанували загиблих воїнів-інтернаціоналістів. На Рівненщині триває тиха земельна війна.

Рівному держава не додала 21 мільйон гривень. До Рівного завітав послідовник Сковороди.У Рівному сумлінні платники за вивіз сміття отримуватимуть спеціальні бонуси. Казначейство для Рівного заблокувало 14 мільйонів гривень. Напередодні Нового року правоохоронці Рівненщини порадували малечу подарунками.

Рівне отримало бюджет на 2013 рік. До Нового року рівненські вчителі для своїх учнів перевтілилися у казкових героїв. Голова Рівненської ОДА підбив підсумки 2012 та розповів про плани у наступному році. Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж відсвяткував своє 10-річчя та новосілля.

У наступному році в Рівному планують розширити межі кладовищ та взятися до ремонту паркових зон. У Рівному створили спеціальну комісію, щоб розв’язати проблему збору та утилізації небезпечних відходів. Вперше у Рівному фестиваль вуличних вертепів. У головних ролях депутати Рівнеради. У Рівному проблемний житловий комплекс "Золота підкова" знову на слуху. Нелегким видався для правоохоронців Рівненщини 2012 рік.

Схожі статті