+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 24.03.-30.03.2014

Анонс:

На Рівненщині політологи обговорили внутрішні та міжнародні наслідки саміту для України. У Рівному вже вдруге вручили премію в галузі образотворчого мистецтва імені Георгія Косміаді.

На Рівненщині в лідера "Правого сектора" Олександра Музичка стріляли спочатку по ногах, а потім у серце. Коли закінчиться опалювальний сезон у Рівному? Франція планує вкладати кошти у розбудову рівненської інфраструктури. У Рівному проводять Всеукраїнську олімпіаду з географії.

Міністр економічного розвитку і торгівлі приїхав на Рівненщину, щоб оцінити бізнес-клімат регіону. У Рівному сьогодні прощались із лідером "Правого сектора"Олександром Музичком.  Міський голова Рівного розповів про реформи місцевого самоврядування, які планують розглянути в Уряді.  Рівненські будівельники вирішили самотужки зайнятись дорогами. У Рівному триває часткова мобілізація до Збройних Сил України. У стінах Рівненського інституту Університету "Україна" говорили про економічну та політичну ситуацію в державі.

Вбивство Олександра Музичка депутати Рівнеради вважають політично замовним.  У Рівному ОСББ "Мальвіна" сплачує за електроенергію не  як будинок, а як населений пункт. Всесвітньо відомі музиканти Роман Ревакович та Йожеф Ермінь з концертом завітали на Рівненщину. У  Рівненському інституті Київського університету права «Заповіт» Шевченка  прозвучав на восьми мовах світу.

Громадська координаційна рада Рівненщини  вимагає звільнення Арсена Авакова. На Рівненщині обирають кращих вчителів України з духовно-моральних предметів. На Всеукраїнській олімпіаді з географії школярі Рівненщини увійшли до п’ятірки кращих. На Рівненщині будують екожитло.

Схожі статті