+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 23.12.-29.12.2013

Анонс:

Новорічні свята бюджетникам Рівненщини буде за що відзначити. Володимир Хомко звернувся до містян з приводу Євромайдану у Рівному. Прокуратура Рівненщини оскаржує рішення Здолбунівської районної адміністрації, яка висловила недовіру своєму голові. 25 тисяч гривень майже за місяць зібрав рівненський Євромайдан на свої потреби. У Рівному під час народного віче ухвалили резолюцію щодо недовіри міському голові та очільнику області. Рівненський драмтеатр підготував дітлахам казкове шоу та виставу "Любов до одного апельсина".

Міський голова Рівного зустрівся з дітьми, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних родинах. В Головному управлінні Міндоходів в Рівненській області підбили підсумки першого року роботи. У Рівному створюють представництво народного об'єднання "Майдан". Громадські активісти Рівного до штабу ОК "Північ" прийшли з підгузками. У Рівному живуть янголята.

2013 рік для Рівненського льонокомбінату видався продуктивним. Міський голова Рівного зустрівся із лідерами учнівського самоврядування. Рівняни серед зими мають можливість помилуватися тропічними метеликами. Вихованці ансамблю східного танцю "Орхідея" подарували рівнянам подорож в екзотичну казку. На талант-шоу "Стань зіркою" рівненська малеча боролася по-дорослому.

Побиття Тетяни Чорновол обурило та об’єднало рівненських журналістів в акції протесту. У Рівному міська фракція "Батьківщина" збідніла на 13 депутатів. Рятувальники нагадали жителям Рівненщини правила безпеки при користуванні піротехнічними виробами. На сесії Рівнеради хотіли висловити недовіру міському голові. Керуючого справами Рівненського міськвиконкому потрібно переобрати, принаймні на цьому наполягають окремі депутати.

Схожі статті