+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 23.09.-29.09.2013

Анонс:

Церковні війни по-рівненськи. У Рівному відзначали День партизанської слави. Рівняни після вигулу собак прибиратимуть? Рівному потрібна нова зливна каналізація.

Рівне отримало гуманітарну допомогу з Німеччини. У МЕГУ провели семінар-тренінг "Роль ЗМІ у проблемі торгівлі людьми". На Рівненщині стартує проект «Громадський контроль - ефективна влада». У Рівному малеча змагалася за звання кращого кухаря.

На Рівненщині стартує сезон ярмарків. Відомий український письменник Макс Кідрук презентував рівнянам свій новий трилер "Твердиня". Рівненські силачі привезли золото, срібло та бронзу з чемпіонату світу з пауерліфтингу та жиму лежачи. Будинок культури, що в парку Шевченка, порадував рівнян вже другою авторською виставкою. Рівнян від осінньої депресії врятують яскраві овочі та фрукти. На Рівненщині працюють над створенням місць для дошкільнят.

Для учнів Рівного міський центр зайнятості провів "Ярмарок професій". "Кардинал-Рівне" вступає в боротьбу за Кубок України з міні-футболу. Ректор МЕГУ розповів про підсумки вступної кампанії у виші. На сесії Рівнеради міські обранці підтримали "садоводів" та виділили 20 земельних ділянок.

У Рівному тролейбуси планують передати міському управлінню транспорту і зв’язку. Народний депутат зустрівся зі студентами МЕГУ. У День довкілля у рівненському садочку №28 відкрили додаткову групу. На Рівненщині під час акції "Безпечні села" людей ознайомили з Правилами дорожнього руху.

Схожі статті