+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 23.04.-29.04.2012

Тиждень видався "врожайним" на події. Наші журналісти дізналися, що у школах Рівного учні вивчатимуть замість "Маленького принца" популярного "Гаррі Поттера", а також про те, що у місті планують відкрити Центр надання адміністративних послуг.

Побували вони і на обласному щорічному конкурсі "Краща книга Рівненщини". Разом із рятувальниками розповіли школярам про правила пожежної безпеки. Дізналися і про те, що у Рівному проекти ООН зі співфінансування ремонту багатоповерхівок успішно реалізовуються на практиці. А вихованці Палацу дітей та молоді порадували гостей театральною постановкою та арт-виставкою.

Наші журналісти розповіли про те, що міська влада планує у Рівному збудувати справжній "шанхай". Долучилися і до обговорення шляхів полегшення болю невиліковно хворих людей. Окрім того, вболівали на мототреці за команду новоспеченого рівненського спідвейного клубу "МІR". Згадали журналісти і про чорнобильців. Вони вшанували загиблих в аварії на ЧАЕС. Про ці та інші, не менш цікаві події дивіться у "Новинах Рівного за тиждень".

Схожі статті