+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 22.04.- 28.04.2013

Анонс:

Рівненський стадіон "Авангард" чекає на реконструкцію. Депутати Рівнеради взяли до рук лопати і граблі. Стали відомі імена нових депутатів Рівненської обласної ради. У МЕГУ завітали білоруські партнери.

Чорнобильці Рівного купуватимуть ліки за власні кошти. Де відпочиватимуть рівняни на травневі свята? На Всеукраїнській олімпіаді із журналістики студентка МЕГУ виборола третє місце. У Рівному презентували масштабні фото проекти.

Представники проекту "Владометр" залучають рівненських журналістів до всеукраїнської медійної платформи. Найбільшим боржником із виплати заробітної плати залишається Рівненський авторемзавод. Ярмарок професій для випускників дев’ятих класів влаштував Рівненський міський центр зайнятості. До Рівного в НУВГП приїхали гості із Сполучених Штатів Америки. У Рівному пройде благодійний ярмарок-розпродаж "Великодній передзвін".

Рівненські активісти провели акцію на підтримку тверезості. Рівненські чорнобильці передали копійки Президенту України. На один безпечний перехід у Рівному стало більше. 25 квітня пройшло друге пленарне засідання 26 сесії Рівнеради. У Рівному на майдані Незалежності ярмаркували. Чиновники Рівненщини намагаються вирішити проблеми чорнобильців.

Рівняни роками не можуть приватизувати кімнати у гуртожитку на вулиці Відінській, 10. На Рівненщині відзначили 27 роковини Чорнобильської катастрофи. Правоохоронці Рівненщини вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. На Рівненській АЕС відбулося антитерористичне навчання. День цивільного захисту пройшов у Рівненської класичної гімназії "Престиж".

Схожі статті