+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 21.11. - 27.11.2011

Журналісти цього тижня працювали у поті чола. Вони намагалися для глядачів знайти максимум цікавої та корисної інформації.

Акули мікрофону дізналися, що із грудня юридичні особи платитимуть за електроенергію більше. Не оминули своєю увагою і подячний концерт рівненських "майдансерів", виставки картин засуджених та Віктора Гвоздинського. Журналісти разом із рівнянами безкоштовно пройшли обстеження на діабет, а також повідомили, що за минулий тиждень епідеміологи Рівного зафіксували більше 4 тисяч хворих.

Не оминули своєю увагою і сесію Рівнеради. А також побували на брейн-рингу "боТАН-2011". Торкнулися журналісти і болючих тем. Так, повернулися знову до будівництва АЗС на водогоні Горбаків-Рівне, а також дізналися про те, що на Рівненщині кількість людей, які чинять насильство у сім’ї щороку збільшується.
Журналісти ходили в гості до шляховиків, які повідомили, що зима їм не страшна. А також навідалися до патронажної служби Червоного Хреста, яка відсвяткувала своє 50-річчя. Про ці та інші події детальніше у "Новинах Рівного за тиждень".

Схожі статті