+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 21.10.-27.10.2013

Анонс:

Рівненські синоптики прогнозують теплішу зими, ніж минулоріч та Новий рік без снігу. У Рівному грали у більярд заради благодійності. З рівненського гарбузового насіння робитимуть олію для європейців. Рівненщина стала першим регіоном, де продемонстрували роботу загальнонаціонального інтернет-порталу та інтернет-телебачення.

Рівняни підкорили своїми танцями Польщу. Міліція Рівненщини вгамовувала розлючений натовп "Хвилею". На Рівненщині зросла кількість шлюбів. Працівники Рівненського льонокомбінату скаржаться на графік руху маршруток. На Рівненщині хочуть створити ще один дитячий будинок сімейного типу.

За останні 2 тижні у Рівному демонтували три кіоски. Дорожньо-комунальні служби Рівненщини наразі не готові до зими. Рівненський храм у день Всіх Волинських святих відзначив своє 10-річчя. У рівненському драмтеатрі покажуть як повернути чоловіка.

За тиждень на Рівненщині розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО. На Рівненщині науковці-мовники обговорити "хвороби" та "лікування" української мови. У рівненському університеті відкрився дитячий садочок. Дев’ятикласники Рівного вивчатимуть основи податкових знань.

Громадські активісти закликали депутатів Рівнеради не ховати голоси. Вперше після літніх канікул депутати Рівненської облради зібралися на пленарне засідання. Своє 90-річчя відсвяткувала визволителька Рівного від німецьких загарбників. До Рівного завітав посол Литви на відкриття українсько-литовської клініки.

Схожі статті