+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 21.04.-27.04.2014

Анонс:

У Рівному ОСББ "Забудовник" здешевило вартість тепла для своїх мешканців. Благодійний марафон "З вірою у майбутнє" стартує у Рівному. У Рівному оголошено мобілізацію на альтернативний фронт.

На Рівненщині вшанували пам'ять загиблих у бою під Гурбами. До студентів та  професорсько-викладацького складу МЕГУ завітав лідер Народного Руху України Василь Куйбіда. Іноземці обирають Рівненщину для постійного місця проживання.

У Рівному мешканці будинка Данила Галицького, 4 не можуть натішитися роботою свого ОСББ. У стінах МЕГУ краєзнавці та історики говорили про останні дослідження  бою під Гурбами. Ціни у рівненських маршрутках зростуть на 50 копійок.

Що будують на території Пагорба Слави у Рівному, не знає навіть міський голова. До роковин Чорнобильської катастрофи у Рівненському краєзнавчому музеї відкрили фотовиставку. До Рівненського інституту права з’їхались науковці з усіх куточків країни, щоб обговорити сучасні проблеми права в Україні. Підприємцям  Рівненщини скасували понад  третину дозвільних документів.

Схожі статті