+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 20.08.-26.08.2012

Цього тижня журналісти дізналися чимало цікавого. Зокрема їх хвилювало питання підготовки освітніх закладів до нового навчального року, проте перейматися нема чим, адже працівники освіти прозвітували, що вони до Першого вересня готові майже на всі 100 відсотків.

Побували акули мікрофону і на бюджетній комісії та на міськвиконкомі. Вони повідомили, що очільник Здолбунівщини отримав на горіхи від депутатів бюджетної комісії Рівненщини, а на міськвиконкомі рекламісти Рівного пообіцяли, що зберуть 90 тисяч гривень на газове обладнання, аби міська влада не підвищувала ціни на зовнішню рекламу.

Журналісти протягом тижня повідомляли рівнян програму святкування Дня міста та Дня Незалежності. Так, святкування, запевнили у міській раді, заплановані насичені та цікаві.

Не обійшлося цього тижня і без трагічних новин. Журналісти дізналися, що на Рівненщині чоловік підпалив себе через сутичку із дружиною, а півторарічний малюк впав у яму з нечистотами та тепер в реанімації. Також над Рівненщиною вирувала негода, яка наробила лиха у двох районах області. Детальніше про ці та інші події у "Новинах Рівного за тиждень".


Pidsumki_230812 по sferadesigner

Схожі статті