+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 20.05.-26.05.2013

Анонс:

У Рівному на фестивалі "Дивокрай" розповіли про літературні новинки для маленьких читачів. На Рівненщині пройшли змагання з картингу серед учнівської молоді. На Рівненщині презентували унікальне історичне полотно "Благословення Феодосія Святого". Школярі Рівного завітали до госпіталю інвалідів війни із концертом. На п’ятий день благодійного марафону рівнянам подарували виставу та концерт.

Міський голова Рівного зустрівся із заступником Глави Місії Посольства Великої Британії в Україні. Інтелектуальні ігри набувають все більшої популярності серед школярів Рівного. Для школярів рятувальники Рівненщини провели Тиждень безпеки життєдіяльності. Словацький дитячий ансамбль приїхав до Рівного, щоб підтримати благодійний марафон. Рівненський льонокомбінат не порозумівся із інспекцією Держенергонагляду.

У Рівному сортуватимуть сміття. У Рівному урочисто завершився благодійний марафон. На Рівненщині пройшла Всеукраїнська олімпіада "Юні знавці Біблії". У Рівному в рамках проекту "За Європейським часом" говорили про соціалізацію молоді у суспільстві. Свято талантів пройшло у Рівненській класичній гімназії "Престиж". Юні самбісти змагалися під патронатом керівництва міліції Рівненщини.

Щоб відновити у Рівному постачання гарячої води із міського бюджету потрібно виділити 25 мільйонів гривень. Перший заступник Міністра охорони здоров’я відвідав Рівненський обласний онкологічний диспансер. На Рівненщині готуються до незалежного тестування. Про "джинсу" у ЗМІ розповів рівненським студентам-журналістам експерт Інституту Масової Інформації.

Інфекційне відділення Рівненської ЦМЛ тріщить "по швам". У Рівному сьогодні для школярів пролунав останній дзвоник. Міський голова Рівного проти розважальних закладів на місці колишньої в’язниці. У Рівному в парку Шевченка захопили самовільно землю. За перший квартал цього року міський бюджет перевиконали на 17 мільйонів гривень. У медколеджі Рівного пройшла міжнародна конференція присвячена суспільному здоров’ю. На Рівненщині запрацював навчальний центр підготовки працівників міліції.

Схожі статті