+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 19.08.-25.08.2013

Анонс:

У Рівному перевірили готовність шкіл до нового навчального року. Виставка до Дня незалежності України відкрилася у рівненському архіві. Лави міліції Рівненщини поповнили понад сотня співробітників.

Шахрайство чи вигідна покупка? Жителям Квасилова пропонували фільтри для очистки води без відповідних документів. Василь Берташ з перевіркою завітав на "Рівне-Борошно". На Рівненщині планують організувати фестиваль російської культури. До Рівного з "Майською ніччю" та "Кайдашевою сім’єю" завітає дніпропетровський театр.

У Рівному відкрилася виставка Айко "Невідворотність зникань". 15 автомобілів отримали пільговики Рівненщини. У Рівному члени народознавчо-просвітницького осередку "Дзвін" прибирали берег Усті.

Колишній воротар рівненського "Вереса" потребує допомоги. Більше тисячі тонн сміття перевів в енергоресурс промисловий гігант Рівненщини "Волинь-Цемент". Освітяни та чиновники Рівненщини обговорили підготовку шкіл та ДНЗ до нового навчального року. Рівненські журналісти змагалися за звання кращого мафіозі. Рівненщина отримала 35 новеньких шкільних автобусів.

На Рівненщині відзначили День прапора. Рівняни їдуть відпочивати у Єгипет не зважаючи на війну. 24 серпня у Рівному пройде "Кубок Незалежності" зі спідвею. Чиновники краю проситимуть у депутатів Верховної Ради, аби ті посприяли створенню центру репродуктології на Рівненщині.

Схожі статті