+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 18.03.-24.03.2013

Анонс:

На Рівненщині влада намагається закрити три протитуберкульозні лікарні. Брати Капранови рівнянам читали свою прозу та закликали любити українок. Студентам розповідають про історичні пам’ятки Рівненщини. У Рівному до Міжнародного дня театру Палац дітей та молоді влаштував дводенний показ вистав. Близько року сім’я Полюховичів-підприємців намагається довести, що Державна податкова служба Рівненщини вчинила щодо них протиправні дії. Найкрасивішою дівчиною Рівненщини стала костопільчанка.

Медики Рівного обговорили проблеми з профілактики та лікування туберкульозу. У Рівному відзначили День народження Ліни Костенко святом "Зеленого слона". У Рівному учні музичної школи зігрівали публіку грою на народних інструментах.

У рівненських школах батьків консультуватимуть психологи. Школи Рівного наразі на карантин не закривають. На Рівненщині мешканців Корецького району турбують питання освітлення вулиць, ремонту доріг та газифікації. Директор Рівненської АЕС спілкувався із студентами-журналістами МЕГУ. "Рівнеобленерго" відзначило своїх кращих платників.

На Рівненщині у Костопільському районі під одним дахом об’єднали школу і дитсадок. "Тіні забутих предків" оживуть на сцені рівненського драмтеатру. До Рівного завітала делегація представників ділових кіл Румунії. Делегацію з Харківщини вразила активна участь громад Рівненщини у всеукраїнських та міжнародних проектах.

На Рівненщині підтримку населенню надають 430 соціальних працівників. На Рівненщині у селах Кореччини планують відкрити 7 спортивних секцій. В МЕГУ вшанували пам'ять видатного науковця Дмитра Беднарчука та відкрили на його честь іменний кабінет. У Рівному науковці разом з представниками влади і бізнесу обговорили проблеми та перспективи функціонування економіки України. На вручення премії у галузі образотворчого мистецтва до Рівного приїхала донька Георгія Косміаді.

Схожі статті