+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 18.02.-24.02.2013

Анонс:

Щотижня на грип та ГРВІ хворіють до семи тисяч жителів Рівненщини. Льонокомбінат відкриває свої двері для майбутніх професійних кадрів. У НУВГП ціни на навчання знизилися, а кількість місць на держзамовлення зросла. Понад три десятки лебедів вподобали Устю неподалік Рівного. Рівняни знову прийшли під апеляційний суд, щоб сказати "Ні" будівництву АЗС на Соборній, 420.

Міський голова Рівного поїхав в Ірландію, щоб подолати бідність. Чиновники Рівного заговорили про спідвей. За останній рік у Рівному припинили своє існування 19 будівельних фірм. Коли потрібні терміново гроші- допоможе "Скарбниця". Опорівці за круглим столом узагальнили основні проблеми ЖКГ Рівного.

П’ять тисяч гривень за літературний талант отримав Євген Шморгун. Квасилів із світлом. Рік 2013. У Рівному День української мови відзначать з велетенської букви "Ї". Чудо-дім у вигляді обсерваторії збудували у Рівному.

Рівняни вийшли на захист солов’їної у Міжнародний день рідної мови. Студенти Рівненщини історію філософії України вивчатимуть за допомогою відеолекцій. Науковці НУВГП презентували праці архітектурної спадщини історичної Волині. Студенти Рівненщини відсвяткували День рідної мови.

Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко познайомився із роботою рівненського онкодиспансеру. У Рівному викладачі МЕГУ показали свою майстерність на сцені. Правоохоронці Рівненщини обговорили нагальні проблеми жителів Дубровицького району.

Схожі статті