+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 17.12.-23.12.2012

На Рівненщині презентували "Волинь туристичну" в календарях та у відеороликах. Справжню зимову казку подарувала "Небесна колискова" рівнянам напередодні новорічних свят. Напередодні сесії облради говорили про програми економічного та соціального розвитку Рівненщини на 2013 рік. На Рівненщину завітав колишній голова Української греко-католицької церкви,Любомир Гузар.

Формувати приблизний проект обласного бюджету рівненським посадовцям довелося в "польових умовах". Судові баталії навколо будівництва у рівному АЗС триватимуть і надалі. В Рівному пройде фестиваль вуличних вертепів "Нова радість стала". Рівненські школярі передали одяг та взуття для дітей, які навчаються у школі-інтернаті. 59 академічних книжок гімназиста днями отримали п’ятикласники Рівненської класичної гімназії "Престиж". Посадовці Рівненщини купували новорічні іграшки, зроблені сиротами.

У Рівному відзначили переможців Міжнародного фестивалю з малювання, який проходив у Польщі. Справжню зимову казку подарувала "Небесна колискова" рівнянам напередодні новорічних свят. До Миколая у Рівному "Тато-клуб" передав солодощі та іграшки дитячому будинку та міській лікарні. Правоохоронці Рівненщини відсвяткували своє професійне свято. До онкохворих діток Рівного завітав Святий Миколай. У центрі Рівного на даху одного з центральних будинків зависла бурулька довжиною понад метр. "Рівнеазот" подарувало дітлахам зустріч із Святим Миколаєм та солодкі подарунки.

Рівняни зможуть влаштувати своїх малюків у дитсадок через Інтернет. Податківці Рівненщини зібралися разом із представники бізнесу та Асоціацією платників податків, щоб поговорити про співпрацю. Регбійний клуб Рівненщини гратиме за Волинь? Вихованці Олександрійської школи-нтернату приїхали до Рівного на новорічний шопінг.

У Рівному "Опель" на великій швидкості влетів в Ікарус. Троє людей легковика загинули. Новоспечений нардеп від Рівного Олег Осуховський прозвітував перед громадою про своє перше сесійне засідання. Рівнянин дослідив коріння свого роду, яке сягає тисячолітньої сивини віків. Депутати Рівненщини прийняли бюджет на 2013 рік.

Схожі статті