+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 17.09.-23.09.2012

Цього тижня наші журналісти дізналися чимало цікавого. Вони повідомили, що в одному із сіл Рівненщини батьки не хочуть, щоб з їхніми дітьми у садочок ходила ВІЛ-позитивна дівчинка. Побували медійники і на Бабинському цукрозаводі, де ознайомилися із процесом цукроваріння, а також дізналися, що Рівне єдине в Україні місто, де активно впроваджують механізми публічно-приватного партнерства.

Розповіли акули мікрофону і про те, хто та яким чином допомагає обрати молоді правильну професію. Долучилися вони й до світу культури. Так, дізналися, що новий сезон у рівненському ляльковому театрі відкриють мюзиклом для дорослих. Побували і на новосіллі в амурських тигрів.

Також не оминули спортивне життя Рівненщини. Так, молодь Рівного відкрила для себе нове вподобання - стріт-воркаут. Наших журналістів засмутило те, що рівненському регбі не вистачає фінансування, проте порадувала новина із життя спідвею: у Рівному відбудеться фінал чемпіонату Європи зі спідвею серед пар. Долучилися вони й до Всеукраїнського турніру з естафетного бігу присвячений пам’яті Віктора Завацького. Про ці та інші, не менш цікаві події, дивіться у "Новинах Рівного за тиждень".

Схожі статті