+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 17.06.-23-06.2013

Анонс:

У Рівному мешканці вулиць Дворецька, Межова, Бічна та Ясна просять у чиновників автобусну зупинку. У Рівному на Всеукраїнських змаганнях чотирилапих визначили, що найкращою собакою для міста є лабрадор. До Рівного у реабілітаційний центр "Пагінець" завітали гості з Америки. На Рівненщині батькам дітей-чорнобильців повернуть заборговані державні виплати до кінця року.

У Рівному побільшало хворих на сальмонельоз. Квитки на потяги до морського узбережжя є. Проте, залізничники Рівного радять купувати їх заздалегідь. Щоб краще працювалося дільничним, на Рівненщині відкривають будинки шерифа. До святкування Дня міста у Рівному стартував ІІ загальноміський відеомарафон "Моє Рівне".

Венеція по-рівненськи. Жителі вулиці Пирогова живуть на воді. Зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв приїхав у Рівне з персональною виставкою картин. Рівненській службі дільничних інспекторів міліції 90 років. На Рівненщині інваліди проти перевізників. Чия правда?

Скільки для рівнян коштує похід в лікарню? Перший заступник Міністра доходів і зборів України представив регіональних очільників. В дитячому оздоровчому таборі рятувальники Рівненщини провели показово-навчальну акцію "Зробимо життя безпечним". Польсько-українську молодь об’єднала Волинська трагедія 1943 року. Додатково на утримання Рівненської облради з бюджету спрямують 622 тисячі гривень.

Рівне зробило крок на зустріч Європі. Міська влада підписала Угоду мерів та зобов’язалася зменшити викиди СО2. "Рівнеазот" запрошує молодь до праці. За літо "Розминку від чемпіона" планують провести в усіх дитячих таборах Рівненщини.

Схожі статті