+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 17.03.-23.03.2014

Анонс:

У Рівному працюють виїзні бригади хоспісної допомоги. Рівняни  пікетували прокуратуру та вимагали звільнення новопризначеного Сергія Кубрака. Представники громадського сектору обговорили  останні події на Рівненщині.

Засідання люстраційного комітету переросло у скандал в кабінеті голови Рівненської облради. Будівельники та перевізники Рівного заступилися за ДАІ. В Острозькій академії встановили рекорд. Чи вигідно рівнянам, які проживають у  невеликих багатоповерхівках, об’єднуватися в ОСББ?  Рівненські активісти пропонують відключити із кабельної мережі російські телеканали.

У Рівному діти героїв Небесної сотні матимуть власне житло. Нардепи попросили рівнян більше довіряти новій владі. У Рівному відкрили музей історії фотографії. Як правильно писати резюме  вчили студентів МЕГУ фахівці центру зайнятості. Рівненські активісти закликають не  купувати російські товари.

Рівнян просять допомогти біженцям з Криму. У Рівному відкрили центр психологічної підтримки для активістів Євромайдану. Депутати Рівного обговорили план розбудови мікрорайону Тинне. Перед початком весняних канікул рятувальники Рівненщини  нагадали школярам основні правила безпечної життєдіяльності. Студенти МЕГУ змагалися у майстерності володіння словом.

Рівненщина готова надати прилисток 1500  кримчанам. Рівнянка поскаржилася на обласний центр із надання соціальних послуг. Голова ОДА цього тижня  зосередив увагу на економічних проблемах Рівненщини. У МЕГУ обговорили українсько-російські відносини.

 

Схожі статті