+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 16.09.-22.09.2013

Анонс:

Чемпіон світу з боксу презентував для рівнян свою автобіографічну книгу. Рівненські міліціонери зібрали майже 29 тисяч гривень на лікування хворих дітей. На Рівненщині визначили кращих охоронців. На Рівненщині вперше пройде Всесвітній день ходьби. Шосту добу на Рівненщині страйкують робітники підприємства "Смигаторф".

До Рівного завітав екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. Депутати Рівнеради розповіли про основні порушення у сесійній залі та шляхи їх подолання. У Рівному вшанували пам'ять Георгія Гонгадзе. На Рівненському міськвиконкомі вирішували долю літнього майданчика ресторану "Ліон".

На Рівненщині чорнобильці не можуть поділити 6 квартир. Третину від потреби вакцин вже отримали медичні заклади Рівного. Волонтерка із США привезла до Рівного соціальний фільм про шкідливу дію алкоголю на людину. На Рівненщині підбили підсумки вступної кампанії.

У Рівному школярів посвятили в першокласники. У Рівному МЕГУ організував для молоді спортивне свято. Рівненські школярі вивчатимуть основи податкових знань. Євроінтеграція відкриє перед Рівненщиною нові горизонти. На "Рівнеазоті" пройшло засідання Союзу хіміків України присвячене підвищенню рівня промислової безпеки.

У Рівному долю літнього майданчика ресторану "Ліон" вирішить спеціально створена комісія. Дороги у Рівному знову асфальтуватимуть взимку? Для хіміків Рівненщини будуватимуть новий мікрорайон біля "Золотої підкови". На Рівненщині підприємство "Смигаторф" запрацювало. Чи насправді отруїлися діти у рівненському садочку?

Схожі статті