+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 16.06.-22.06.2014

Анонс:

Рівняни збирають кошти на захисну амуніцію для солдатів, які воюють на Сході.  У Рівному мешканці будинку на Струтинської, 10 дріб 12 не можуть вирішити долю сміттєпроводу. Голова ОДА відзвітував за 100 днів перебування на посаді очільника Рівненщини. Нардеп від Рівненщини зареєстрував законопроект, який допоможе зробити видобуток бурштину легальним. У Рівному мешканці гуртожитку на Відінській, 10 просили депутатів дозволу на приватизацію кімнат. Військовослужбовці ОК "Північ"розповіли, чому у штабі розпочали ремонт. Журналісти Рівненщини змагалися у спорті.

Понад 2 мільйони гривень  із бюджету Рівненщини виділили депутати облради військовим. У вигляді художньо-скульптурної композиції у Рівному увіковічнять героїв "Небесної сотні". У Рівному ОСББ "Княже" має проблеми із дахом та ліфтовими шахтами. Комісія Рівнеради з питань транспорту та зв’язку розглянула низку земельних питань.

Рівненський центр зайнятості влаштував ярмарок вакансій для людей із обмеженими можливостями. Рівненщина готується жити без російського газу. З Рівного козаки на конях та возах вирушили в похід на Берестечко. У МЕГУ завітали представники Рівненського апеляційного господарського суду.

Родини з Криму, Донецької та Луганської областей їдуть на Рівненщину. Майстер-класи для безробітної молоді влаштовують у Рівненському міському центрі зайнятості. Жителі Рівненщини споживають український газ. У Рівному збиралася японська мафія. Забігом відзначили Олімпійський день рівняни. У Рівному говорили про сучасні проблеми та перспективи використання ресурсного потенціалу Полісся.

Рівненська "Жіноча сотня" перекривала трасу "Київ-Чоп". На сесії облради Рівненщини депутати голосували за низку питань, які "провалили" на минулій. Новопризначений прокурор Рівного зустрівся із журналістами. У Рівному стало на одного сторічного ювіляра більше.

Схожі статті