+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 16.01.-22.01.2012

Для "Новин Рівного за тиждень" журналісти підготували чимало корисної інформації. Вони дізналися, що Верховна Рада заборонила трансляцію ворожіння та гадання на телебаченні, Рівненщина в лідерах за темпами оформлення та видачі документів на землю, а також  газ для мешканців Рівненщини не подорожчає.

Журналісти розповіли, що Рівненщині загрожує африканська чума, а також дізналися про те, що чиновники Рівненщини розмірковували про реалізацію адміністративно-територіальної реформи. "Сфера" перевірила якість очистки міських доріг. Рівненські комунальники запевнили наших журналістів, що місто готове протистояти зимовій негоді. А ось до рівненських антимонопольників надійшло 38 скарг про неякісне теплопостачання.

"Акули мікрофону" повідомили, що учасники "Майdан's-2" презентували Рівненській дитячій лікарні автівку і що у минулому році на Рівненщині внаслідок надзвичайних ситуацій загинуло 33 людини. А в кінці тижня Рівненщину сколихнула жахлива новина, поблизу Рівного трапилася страшна ДТП, у якій загинуло 9 людей. Детальніше про ці та інші, не менш важливі події дивіться у "Новинах Рівного за тиждень".

Схожі статті