+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 15.04.- 21.04.2013

Анонс:

У Рівному батькам розповіли про сучасне виховання дітей. Рівненський інститут слов’янознавства знає чим зацікавити абітурієнтів. Рятувальники провели громадську акцію "Рівненщина – край безпечного дитинства". Рівненські журналісти продемонстрували нові віяння моди під час "Fashion Time".

Будівельники зустрілися з головами ОСББ Рівного, щоб поговорити про тепло збереження. Опорівці розповіли про особливості передвиборчої кампанії на Рівненщині. Рівненські школярі завітали в гості до розвідників. На фестивалі "Дні української культури на Балтійському морі" усіх здивували вихованці спортивного комплексу "Джура".

Для шкіл Рівного закупили нові парти та тренажери. Рівненщина підписала угоди про співпрацю із Хорватією. Студенти МЕГУ зустрілися із освітянами Рівненщини.

Правоохоронці Рівненщини підбили підсумки своєї роботи за перший квартал.
Для особливої молоді Рівного в обласній бібліотеці влаштували музичну арт-терапію. На рівненське сміттєзвалище не може проїхати спецтранспорт? На Рівненщині вшосте проходить Всеукраїнська олімпіада "Юних знавців Біблії". Бійка, застосування сльозогінного газу, крики. Такі торговельні баталії по-рівненськи.

На Рівненщину приїхали закордонні науковці, щоб із своїми українськими колегами обговорити актуальні проблеми інтернаціонального обміну. "Рівнеоблводоканал" розпочало у місті інвентаризацію усіх водопровідних мереж. У Рівному стартував благодійний проект "Щастя твоєї дитини". Голова Рівненської обласної ради зустрівся із студентами МЕГУ.

Схожі статті