+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 14.04.-20.04.2014

Анонс:

Перший військовослужбовець  із Криму приїхав служити на Рівненщину. Петро Порошенко  відвідав Рівненщину і розповів краянам як це жити по-новому. Рівненщина може стати першою областю в Україні, де почнуть заощаджувати на опаленні. У Рівному побільшало ОСББ. Рятувальники провели громадську акцію "Рівненщина – край безпечного дитинства".

Перевізники Рівненщини попросили у місцевої влади переглянути тариф на перевезення пасажирів. Молодих рівнян готуватимуть до подружнього життя на спеціальних курсах. Міська рада Рівного повернулася до питання "садоводів". На Рівненщині вирішили створити формування з добровольців для охорони громадського порядку і кордону України. У Рівному неподалік обласної бібліотеки демонтували кіоск. Голова облради відвідав Рівненський обласний онкологічний та протитуберкульозний диспансери.

Французи запропонували Рівному співпрацю. Очільник Рівненщини відвідав сарненських військових. Ректор МЕГУ разом із своїми студентами розписував писанки. 19 рівненських студенів отримуватимуть стипендії міського голови. Письменник Василь Басараба презентував студентам МЕГУ  "Страшний суд".

На Рівненщині вартість проїзду у міжміському транспорті зросте. Депутати Рівненської облради на сесії переглянули бюджет. У Рівному лебеді та дівчинка Даринка стануть окрасою "Лебединки". Співак Олександр Положинський презентував свій новий творчий проект. Право власності на приміщення бетонно-розчинного вузла Рівненський льонокомбінат відстояв у суді.

Депутати облради вирішили продати майно КП "Рівнепаливо". Пагорб слави у Рівному забудують? Депутати Рівненщини планують передати дитячий табір "Сигнал"  на баланс районної ради. Стратегію економічного та соціального розвитку Рівненщини створять за європейською методикою. На рівненському полігоні стріляють та їздять на танках і БМП. У Рівному відкрилася великодня фотовиставка.

Схожі статті