+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 13.05.-19.05.2013

Анонс:

На Рівненщині завершився молодіжний форум "Проектні дні". У Рівному учасниця Другої світової війни живе у жахливих умовах. Волонтери християнської місії відвідали в’язнів Катеринівської колонії.

У Рівному на "Лебединці" знову з’являться лебеді та качки. Школярі Рівненщини демонстрували знання Правил дорожнього руху. У Рівному стартував Благодійний марафон. З нагоди відкриття туристичного сезону рівнян запросили відвідати Луцьк. Житомирський театр привіз рівнянам "Украдене щастя".

Через ліміти на газ усе Рівне може залишиться без гарячої води. У Рівному визначили на яких вулицях міста найбрудніше повітря. У Рівному танцювали заради благодійності. У Рівному випускний дозволили святкувати до ранку. Рятувальники Рівного назвали основні чинники небезпеки весняно-літнього періоду.

У Рівному пара білосніжних лебедів оселилася на "Лебединці". У Рівному інвалід І групи з минулої осені чекає від місцевої влади допомоги на ремонт домівки. У Рівному стартував дводенний Міжнародний симпозіум "Література. Діти. Час". Благодійний марафон "З вірою у майбутнє" подарував рівнянам виставу. На святкування Днів Європу до Рівного завітали друзі із Польщі.

Перший Президент України Леонід Кравчук проти заснування музею на його честь. Рівному фотографувалися, щоб допомогти онкохворим діткам. Рівненські школярі поїдуть на гостини до Польщі. На Рівненщині визначали місію України в сучасному світі. До участі у благодійному марафоні долучився ансамбль сучасної пісні ПДМу "Меридіан". Західна практика сімейної медицини вдало впроваджується на Рівненщині.

Схожі статті