+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 12.11.-18.11.2012

Анонс:

Батьків "кобзарят" звільнили від оплати за перебування дітей в Рівненському ліцею-інтернаті. Кінця світу рівняни не бояться. Рівненська делегація повернулася зі Словаччини. Малюки Рівного досхочу повеселились на "Святі кулі". Посади першого заступника міського голови Рівного не буде. Чи всім ВІЛ-позитивним жителям Рівненщини підходить пропонована державою схема лікування?

Депутати опозиційних сил вказали на недоліки в роботі Рівненської обласної ради. До Рівного завітала делегація із міста-побратима Костроми. У рівненській бібліотеці до Дня сліпих стартував новий проект "Невипадкові зустрічі". Кудлаті вихованці кінологічного центру відвідали школярів Рівненщини. У Рівному в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті побудували капличку.

Рівнянам безкоштовно міряли тиск та рівень цукру у крові. Чимало рівнян і досі не уклали з місцевими сміттярами угоду про вивезення побутових відходів. Міліціонери Рівненщини долучилися до благодійного збору коштів онкохворим діткам. У Рівному міським чиновникам довелося призупинити 35 проектів із підтримки ОСББ. На Рівненщині підготовлені до приходу грипу та ГРВІ.

Потужної епідемії грипу на Рівненщині не буде. У Рівному фінансово допомагатимуть малозабезпеченим сім’ям, які мешкають в ОСББ. У Рівному НУВГП зібрав у своїх стінах пісенні таланти з України. Рятувальники завітали до рівненських школярів, щоб розповісти про правила пожежної безпеки. Підземне містечко у Рівному під загрозою обвалу? Гіпертоніки Рівненщини купують препарати за зниженими цінами у 156 аптеках.

Схожі статті