+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 12.08.-18.08.2013

Анонс:

Василь Вірастюк приїде до Рівного на чемпіонат України із стронгмену серед силачів-аматорів. У центрі Рівного ремонтують дорогу. Рятувальники Рівненщини перевіряють місця відпочинку громадян у лісових масивах. У Демидівці до 500-літнього ювілею оновили дороги та будинок культури.

Рівняни мріють, щоб центр міста був пішохідним, а житлово-комунальна галузь - у приватних руках. Очільник міліції Рівненщини поспілкувався із жителями Володимиреччини. На Рівненщині у Пересопниці виявили давньоруське житло і майстерню. Очільник Рівненщини подарував "Пересопниці" стародрук. Після ремонту дороги у центрі Рівного працівники ШЕУ лататимуть ями на інших вулицях.

У Рівному до Дня міста оновлять "Лебединку". Міський бюджет Рівного перевиконали, але кошти попрямують до столиці.Рівненська громадська рада хоче контролювати рішення влади. Рівненське ШЕУ до зими оновлює автопарк. Рівненське подружжя-опікунів через несумлінного виконавця ремонтних робіт не може переїхати у нове помешкання.

Фермери Рівненщини збиратимуть більше овочів, ніж торік. У Рівному збирають підписи за вступ у Євросоюз. У Рівному популярність телефонних будок-читалень зростає.

Дитячі садочки Рівного до початку роботи готові. Як боротися з нелегальними старателями та лісорубами, вирішували на Рівненщині.

Схожі статті