+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 12.05.-18.05.2014

Анонс:

Скандальним будівництвом на Пагорбі Слави займаються не рівненські спеціалісти. Рівненщину лихоманить через бурштин. Рівненські перевізники хочуть підняти ціну за проїзд у маршрутках. Шкільне життя старшокласників показали для рівнян вихованці театр-студії "Маленький принц". Школярів Рівного навчили  надавати першу медичну допомогу. У Рівному Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" завершився гала-концертом.

Військові у рівненських перевізників  "позичать"  автобуси. Проїзд у рівненських маршрутках залишився 2 гривні 50 копійок. Рівненські ОСББ готуються до Дня захисту дітей. У  Держводагентстві спільно із НУВГП планують втілити програму розвитку водного господарства на наступні сім років. У Рівному в ОСББ "Відродження" хочуть встановити вузол регулювання  опалення.

Три години обранці Рівненщини вирішували, що робити з бурштином. Злочинність у Рівному зменшилась. На Рівненщині складатимуть ЗНО майже 9 тисяч молодих людей. Рівненський льонокомбінат серед кращих товаровиробників області.

На призначення Миколи Щирука головним міліціонером Рівненщини  громада відреагувала пікетом та перекрила трасу Київ-Чоп. Сесія Рівнеради пройшла зі скандалом. Рівненські активісти розблокували міжнародну трасу "Київ-Чоп". На Рівненщині закликають прийти на вибори та захистити державу.

Безстрокову акцію протесту проти призначення Миколи Щирука начальником УМВС розпочнуть рівняни.  Бойовики, які вчинили стрілянину на Рівненщині, не  жили у мисливському угідді "Полісся". Рівненщина співпрацюватиме з найбільшою інвестиційною компанією України. Погроз перевізників не вийти на маршрути міський голова Рівного  не боїться. Олексій Губанов більше не депутат? У Рівному італійський кухар пригощав майбутніх військових  пастою.

Схожі статті