+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 11.08.-17.08.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни, будинки яких обслуговує ЖКП «Перспективне», не задоволені його роботою. Працівники Рівненського високовольтного заводу  проти  оптимізації виробництва. Представники «Кредитного майдану» закликали нардепів від Рівненщини не голосувати за законопроект про конвертацію валютних кредитів. Рівняни, які живуть на вулиці Здолбунівській, в облозі ринку.

У  Рівному поховають загиблого в АТО добровольця. Нардепи від Рівненщини розмірковують над поправками до законопроекту про конвертацію валютних кредитів у гривню. Військовим у зону АТО Рівненський льонокомбінат передав футболки. Майже на дві гривні зросте тариф на послугу з вивезення побутових відходів. У Рівному існує ОСББ лише з 8 квартир.

У Рівному попрощались із загиблим на Сході добровольцем з «Правого сектора» Олегом Тарасюком. На міськвиконкомі прийняли низку рішень, що стосуються життя Рівного. У Рівному не можуть порозумітися мешканці будинку на Кавказькій, 15 та  представники благодійного фонду «Відвага». У Рівненського льонокомбінату конфлікт із митницею.

На сесії депутати Рівного вирішували проблему гуртожитку на Відінській, 10, мешканці якого можуть залишитися без житла. Рівненський сміттєпереробний завод запустять у тестовому режимі. Рятувальники Рівного спільно з ОДА  зібрали та передали до шпиталю гуманітарну допомогу пораненим військовим. Іміджмейкер із Кіпру давала поради рівнянкам як виглядати привабливо.

Піротехніки з Рівного вирушили до  Слов’янська для розмінування території. Щоб не переплачувати за тепло  рівнянам радять встановити лічильники. У Рівному мешканці будинку Романа Шухевича, 6 судяться зі своїм головою  ОСББ. Рятувальники Рівного дітям-переселенцям із зони АТО влаштували «Свято морозива». На Рівненщині планують відзначити 500-річчя перемоги під Оршею. У Рівному підприємство «Санком»  збирає та відправляє  провізію у зону АТО.

Схожі статті