+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 11.02.-17.02.2013

Анонс:

Разом із снігом на дорогах Рівного зійшов і асфальт. Проїзд у рівненських автобусах подорожчає. Рівняни втрачають зір через надмірну любов до комп’ютера. Служіння Богу в Україні відтепер оподатковується?

Рівняни стали в черги за ліками. Через п’ять років по смерті Віктора Чайки рівняни й досі згадують його як хорошого господаря. Про фінанси та господарські питання говорили на Рівненському міськвиконкомі. У Рівному вшанували пам'ять генерал-хорунжого УПА Клима Савура. Чи популярна податкова знижка серед рівненських студентів? Міський голова Рівного вислухав проблеми сімей афганців.

Члени Рівненського міськвиконкому жваво дискутували про розміщення зовнішньої реклами. Працівники Рівненського ливарного заводу пікетами «вибивають» собі зарплату. Безробітним рівнянам реально стати підприємцями. Стали відомі імена фіналісток конкурсу краси "Міс Рівненщина". День закоханих у житті рівнян.

У рівненському онкодиспансері відкрили блок палат спільного перебування матері та дитини. Рівненський інститут права підписав договір про співпрацю з дитячим будинком. Рівненський зоопарк для закоханих підготував сюрприз. 19 рівненських студентів отримуватимуть стипендії від міського голови.

Рівняни вшанували пам'ять воїнів-афганців. Рівненські школярі на Стрітення "спалили" Зиму. Бабак у рівненському зоопарку напророкував ранню весну. У Рівному закохані пари у День Святого Валентина мали можливість виграти подорож до Європи. Шляхи вирішення найгостріших проблем позашкілля шукали у Рівному.

Схожі статті