+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 10.12.-16.12.2012

Анонс:

На Рівненщині найбільше грип уразив Дубно та Кузнецовськ. На Рівненському льонокомбінаті у 2013 році планують встановити додаткове обладнання. Рівненські водії не задоволені роботою ШЕУ. Днями у рівненському більярдному клубі пройшов турнір з російського більярду.

У квитанціях рівнян за вивезення "негабариту" може з’явитися тариф із вивезення небезпечних відходів.Представники "Опори" провели громадське опитування щодо якості вивезення сміття у Рівному. Рівненські театрали на Х Всеукраїнському фестивалі завоювала не лише нагороди, а й серця публіки. Студенти та учні Рівного знову можуть заощадити на транспорті

У Рівному на вулицях Соборній, 233 та павлюченка, 18 не працюють ліфти. На міськвиконкомі депутати Рівного говорили про алкоголь, "Лагуну" та сміття. До новорічних та різдвяних свят рівненський драмтеатр радуватиме «Солом’яним бичком». Рівнянам варто очікувати морозних днів та снігопадів.

Освітянам та медикам Рівного заробітну плату пообіцяли виплатити вчасно. У навчальних закладах Рівного пройшли уроки толерантності приурочені до Всесвітнього дня інваліда. Три рівненські проекти отримали підтримку на міжнародному рівні. В одній із рівненських бібліотек створили куточок історії льонокомбінату. У Рівному ліфти на вулицях Соборній, 233 та Павлюченка,18 не працюють через борг у 80 тисяч гривень.

На Рівненщині знайшли рішення, як заощадити на теплоенергії. Для рівненських пенсіонерів влаштували "Андріївські вечорниці". Рівненському осередку "Просвіті" виповнилося 95 років. Правоохоронці Рівненщини спільно із ОДА проведуть колегії щодо профілактики аварійності на дорогах за участю комунальних служб.

Схожі статті