+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 10.06.-16.06.2013

Анонс:

Рівненський льонокомбінат яскраво відсвяткував своє 50-річчя. У Рівному відкрили музей німецької поліції. На Рівненщині шукали моделі ефективного використання коштів для поліпшення якості медичних послуг. Псевдопрацівники водоканалу пропонують довірливим рівнянам фільтри для води.

Рівненські лікарі запатентували власну методику видалення жовчного міхура. Підприємства Рівного розвиватимуться разом із польськими. З першого липня проїзд у рівненських тролейбусах може подорожчати. Власник Рівненського льонокомбінату побував на з’їзді Української асоціації працівників легкої промисловості.

Каналізаційна система Рівного не витримує сильних злив. На засіданні Рівненського міськвиконкому говорили про туберкульоз та безпеку населення у надзвичайних ситуаціях. До Рівного завітали столичні фахівці, щоб продемонструвати сучасні підходи у лікуванні серцево-судинних захворювань. Закон про тверезість погодилися підтримати понад півтори тисячі рівнян та більше 20 громадських організацій.

Важковиховуваних дітей Рівненщини відвезли на екскурсію до Дубенської колонії. До сьогодні рівняни з автономним опаленням сплачували більше за вивіз сміття. У Рівному пройшла вечірка, яка об’єднала ділову молодь міста. На Рівненщині від удару блискавки загорівся будинок.

На Рівненщині на трасі Київ-Чоп горіла вантажівка, яка перевозила полімерні смоли. Учнівська еліта Рівного з кожним роком поповнюється новими розумниками. "Небесна колискова" відсвяткувала свій 7 день народження з "Оскаром" та концертом. Вихованці підліткових клубів Рівного у краєзнавчому музеї продемонстрували свої роботи. Всеукраїнський Олімпійський день у Рівному відзначили масовим забігом. Студентський театр МЕГУ вразив глядачів "Абрикосовим раєм".

Схожі статті