+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 10.02.-16.02.2014

Анонс:

У Рівному 121 дитина-сирота знаходиться на міському квартирному обліку. На Рівненщині рятувальники перевірять райони, які входять до зон підтоплення. Громадянська мережа "Опора" проаналізувала відкритість Рівненської обласної ради. Дмитра Червонюка за ДТП засудили на 4 роки позбавлення волі із відтермінуванням покарання на один рік.

До дня народження Тараса Шевченка рівненські театрали презентують авторську виставу. Фермери Рівненщини зустрілися із Василем Берташем. Рятувальники Рівненщини разом із селищною радою годували більше 40 лебедів. На виконкомі Рівненської міськради проаналізували виконання бюджету обласного центру за 2013 рік.

На цукровий діабет у Рівному хворіє 8600 рівнян, серед них - 44 дитини. Міський голова Рівного зустрівся із матерями та дружинами загиблих воїнів-інтернаціоналістів. У мережі Інтернет збирають підписи рівнян до міського голови з проханням розширити межі притулку для собак. У Рівному вшанували пам’ять командира УПА  "Північ" Клима Савура. Рятувальники Рівненщини тренувалися ліквідовувати надзвичайні ситуації в умовах льодоходу та повені.

Працівники Рівненського льонокомбінату долучилися до загальнонаціонального попереджувального страйку. У Рівному люди з вадами зору декламували поезію Тараса Шевченка. Студенти професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини змагалися за першість в армреслінгу.

Рівне з повноцінним бюджетом. Рівненські рятувальники нагадали рибалкам про правила поведінки на льоду. Рівненський поет Олександр Берестяний презентував збірку "З чиєїсь легкої руки". Півсотні майстрів більярдного спорту приїхали до Рівного, аби позмагатися на I етапі Кубку України з більярду.

Схожі статті