+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 09.09.-15.09.2013

Анонс:

У Палаці дітей та молоді пройшов день відкритих дверей. Відкриття спортзалу стало спортивним проривом для села Людинь, що на Рівненщині. Головним комунальником Рівного став колишній правоохоронець, а тролейбусне управління очолив екс-керівник підприємства з вивозу сміття. "Бурштинова казка" рівнян отримала відзнаку на кінофестивалі.

Рівняни стали переможцями Кубку світу з кікбоксингу. На Рівненському льонокомбінаті встановлюють нове обладнання. Новий комунальник Рівного розповів про плани на майбутнє. Чи будуть голосувати депутати Рівнеради відкрито та поіменно?

Міграційна служба Рівненщини привітала свою колегу з 90-річчям.Опозиція запевнила рівненських журналістів, що вони націлені на євроінтеграцію. Школи Рівненщини облаштовують внутрішніми туалетами. У Рівному ремонтують другорядні дороги. Рівненські вболівальники продовжують збирати гроші на протез екс-воротарю команди "Верес". На Рівненщині застрайкували робітники підприємства "Смигаторф".

Для сімей у Рівному стане комфортніше. На Рівненщині робітники підприємства "Смигаторф" оголосили безстроковий страйк. У Рівному цього року добудують першу чергу "Золотої підкови". НУВГП взяв опіку над левом, який живе у рівненському зоопарку. У Рівному продовжують капітальний ремонт другорядних доріг міста.

На Рівненщині завдяки ініціативі сільської громади освітлюються вулиці. Спортивним ранком в Острозькій академії відзначили День фізичної культури. Рівненські журналісти четвертий рік поспіль отримують премію імені Михайла Горопахи. Рятувальники Рівненщини у переддень свого професійного свята провели масштабні тренування та відкрили консультаційний центр.

Схожі статті