+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 09.06.-15.06.2014

Анонс:

Рівняни бояться бути донорами крові. Міський голова Рівного подарував луганським школярам вишиванки. Для рівнян вартість комунальних послуг зросте. Вихованці «Небесної колискової» для рівнян влаштували свято дитинства. У Рівному для малечі відкрили новий дитячий майданчик.      

Люстраційних комітетів  на Рівненщині  буде два. У Рівному знову взялися за незаконно встановлені кіоски. На Рівненщині для військових перерахували понад 608 тисяч гривень. У Рівному збільшується кількість школярів, звільнених від фізкультури. У Рівному в будинку на Князя Володимира, 37 цьогоріч відремонтують усі ліфти. Рівняни продовжують розфарбовувати міст на Соборній у кольори українського стягу.

Цифрове перетворення Рівненщини розпочалося. Голова Рівненської ОДА офіційно від президента інформацію про своє можливе звільнення не отримував. Рівненські театрали підготували глядачам романтичну іспанську комедію. У Рівному провели семінар на тему  толерантності до людей з особливими потребами. У Рівному мешканці висотних поверхів на Соборній, 233 стали заручниками ліфта.

Прокуратура розшукує  замовників скандального будівництва  на Пагорбі Слави. Презентували у Рівному новий законопроект, який відправить чиновників у відставку лише за підписами громади. Про бурштин та проблеми військових Рівненщини  говорили депутати на сесії облради. Нова політична сила створюється на Рівненщині. Рятувальники Рівненщини проводять заходи із запобігання пожеж у лісах та нещасних випадків на воді.

Схожі статті